Berpindah ke domain sendiri

Salam rakan-rakan sekalian... dah bertahun blog aku ni berkhidmat, akhirnya perjalanan blogspot aku berakhir disini (sebagai backup actually). Aku dah berpindah ke domain sendiri. Jadi sila lah lawati blog terbaru aku iaitu blog mengenai kisah kehidupan aku dan isteriku..

Ghostbuster Malaysia

Disini aku nak promote sikit team member aku ni. Diorang 3 beradik, aku kenal Azree aka Samseng agak lama jugak. Diorang ni boleh lah dikatakan sebagai Ghostbuster Malaysia.

Apa kerja diorang? Apa lagi, mencari sesuatu yang berada di dunia yang lain.. hehhhee... nak tau, kena masuk blog diorang..

Pengembaraan Alam Ghaib 2010
http://3aj-entertainment.blogspot.com/

Sakit Gigi

Adoi, parah betul menahan sakit gigi ni.. Gigi geraham kedua aku ni dah pecah dua, setengah lagi yang tertinggal. Sebelum ni ok jer, tapi tetiba start semalam sakit pulak. Pegi farmasi beli ubat sakit gigi, dia bagi ubat Ibuprofen, ada 10 biji dalam satu papan tu.

1 biji, 3 kali sehari selepas makan. Tak tau berkesan ke tidak huhuhuhu.. tunggu jer lah..

Final Piala Malaysia 2010

Sabtu lepas, sempat lah rekod perlawanan Piala Malaysia 2010 antara Kelantan dan Negeri Sembilan. Tahniah kepada Kelantan kerana berjaya menjuarai Piala Malaysia padi kali ini selepas berputih mata pada tahun 2009. Bolehlah tengok videonya kat bawah ni, btw channel youtube ni adalah channel aku sendiri yer.. :)

Lama sungguh tak update

Salam semua.. MasyaAllah, lama betul tak update blog ni. Nampaknya, tiba masa aku untuk update blog ini. InsyaAllah esok pagi, ada berita-berita menarik menyusul... :)

Im Back

Salam semua.. Dah lama aku tak update blog aku ni. Bz memanjang dengan kerja dan persiapan untuk perkahwinan ni.. InsyaAllah, nanti aku berkongsi cerita yang ada.. :D

Dubai

Assalamualaikum...

mungkin ramai carik aku kat mana.. hehheheheh.. BTW, aku kat Dubai sekarang.. tengah melepak kat hotel nk tunggu flight balik ke Malaysia.. pastu kena pegi Perth lagi. Adoi, lum papa bos dah sms kata ada assignment kat Perth.. jadi papahal, kenalah standby ke Perth. Karang balik Malaysia aku update citer terbaru aku nnt yer dan apa yang best terjadi minggu lepas sebelum aku ke Iran.. :D

Sudirman - Salam Terakhir

Jumpa jugak aku video dari Allahyarham Sudirman ni.... puas mencari, cuma yang jumpa karaoke punya...

BalsemGosok's Youtube Channel

Aku sedih betul sebab channel youtube aku iaitu http://www.youtube.com/balsemgosok telah ditutup. Apa puncanya pun tak tahu lah. Habis segala video-video yang aku uploaded dulu.. Harap kepada rakan-rakan youtube sekalian, maafkan aku yer.. InsyaAllah aku akan buka channel baru dengan nick yang hampir serupa nanti... :(

Ribut di Filipina!!

Salam semua..

Aku sekarang kat Miri, kena pegi platform Carigali.. Bot berlepas pukul 6.30 petang tadi lebih kurang. Keluar je dari kuala di Sungai Miri ni, aku dpt rasa ombak kuat sampai melambung bot tu. Apa lagi, apa yang ada dlm perut ni rasa nk terkeluar, dah sampai kat tekak dah.. adoi.. masak.. perjalanan masih jauh lagi dalam 3 jam setengah.. Kalau keadaan macam ni, mau 10 kali aku muntah karang. Dah hampir 30 minit kat luar, akhirnya kitorang terpaksa patah balik ke darat memandangkan ombak dia tempat yang aku nak keje ni mencecah ketinggian 4 meter!! Sememangnya macam ni lah yang akan jadi kalau negara jiran Filipina kena ribut. Mesti tempiasnya sampai kat Miri.. Terpaksalah standby kat hotel dan esok pegi laut pukul 6.30, InsyaAllah kalau cuaca mengizinkan lagi.. huhuhuhuhu.. kalau tak standby lagilah nampaknya.. tapi papa pun aku kena balik ampang sebelum 5hb ataupun at least 3hb memandangkan aku akan ke Vung Tau, Vietnam pada 5hb...

Free comments post...

Hello guys, now you can add your comments freely. Doesn't matter you are blogger or web surfer only. :D

ShoutMix chat widget
powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme